Дарик Трима младежи загинаха при тежка катастрофа по пътя Долен – Неделино. Това

...
Дарик
Трима младежи загинаха при тежка катастрофа по пътя Долен – Неделино. Това
Коментари Харесай

Трагедия край Неделино, трима млади са мъртви!

 Дарик Трима младежи загинаха при тежка злополука по пътя Долен – Неделино. Това удостовери началникът на полицията в Смолян старши комисар Николай Димов. Загиналите са на 23, 24 и 27 години. Те са от златоградското село Долен.

Пътният случай става в сряда вечерта към 22:20 ч, малко преди Неделино, като починалите са се движили с лек автомобил БМВ, което се блъснало странично в микробус " Мерцедес “. Предполага се, че повода е превишена скорост.   

На място загиват две от момчетата, а третото в болничното заведение в Златоград, в резултат на тежките контузии, посочи старши комисар Димов за " Дарик ". Пострадал е и шофьорът на микробуса,който е настанен в болница без заплаха за живота. 

Най-младият от тях, който е на 23 години, е бил за две години студент в София, само че се отказал от следването и се захванал да работи в областта на строителството. И другите двама, които са на 24 и 27 години, също работили в този отрасъл, като единият е бил и в чужбина. В сряда вечерта решили да отидат на дискотека в Неделино и на връщане е станала огромната покруса, разясняват в родното село на починалите.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР